Project omschrijving

Project samenvatting

Quintus is een van de grootste Leidse studentenverenigingen. Wij leveren al 34 jaar hun drukwerk. Ook hebben we hun webshop verzorgt.

Webshop

Textiel

Quintus webshop

De webshop van Unicum is gemaakt in WordPress met behulp van Woocommerce. Woocommerce zorgt ervoor dat er een overzichtelijke webshop gemaakt kan worden die makkelijk in gebruik is. De webshop is onderverdeeld in categorieën, waardoor klanten snel kunnen vinden wat zij nodig hebben.

Producten kunnen in verschillende kleuren en maten worden besteld. Ook is er een optie om een eigen tekst op het kledingstuk te laten bedrukken. Dit kun je aangeven bij het bestellen.

Klik hier om de Quintus webshop te bekijken.

Quintus textiel

Het textiel van Quintus bestaat uit truien, vesten, t-shirts, caps, tassen, en nog veel meer. Omdat de bestellingen van de webshop direct bij ons binnenkomen, kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag met het bedrukken van het textiel. Mocht er onverhoopt een keer iets niet op voorraad zijn, kunnen wij door onze connecties met textielleveranciers het gevraagde kledingstuk snel bestellen. De opdrukken van Quintus zijn zowel zeedruk als flexfolie.