Project omschrijving

Project samenvatting

Unicum is een tennisvereniging in Leiden. Wij verzorgen hun webshop en textiel. De klant besteld een product van de webshop, waarna wij van Reklametotaal meteen een melding krijgen. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het bestelde kledingstuk te bedrukken. Als de bestelling klaar ligt, krijgt de klant een berichtje en kan het worden opgehaald. Zo werken we efficiënt, en klantvriendelijk!

Webshop

Textiel

Unicum webshop

De webshop van Unicum is gemaakt in WordPress met behulp van Woocommerce. Woocommerce zorgt ervoor dat er een overzichtelijke webshop gemaakt kan worden die makkelijk in gebruik is. De webshop is onderverdeeld in categorieën, waardoor klanten snel kunnen vinden wat zij nodig hebben.

Producten kunnen in verschillende kleuren en maten worden besteld. Ook is er een optie om een eigen tekst op het kledingstuk te laten bedrukken. Dit kun je aangeven bij het bestellen.

Klik hier om de Unicum webshop te bekijken.

Unicum textiel

Het textiel van Unicum bestaat uit sportkleding zoals trainingsbroeken, sweaters, t-shirts, polo’s, jassen en vesten. Wij bedrukken het textiel in onze winkel. Omdat wij een voorraad van het textiel hebben, kunnen wij snel leveren. Mocht er onverhoopt een keer iets niet op voorraad zijn, kunnen wij door onze connecties met textielleveranciers het gevraagde kledingstuk snel bestellen. De opdrukken van Unicum zijn zowel zeefdruk als flexfolie.