Drukwerk | Offset | Printing Leiden

Drukwerk

Ook al leven we tegenwoordig in een online wereld, heeft drukwerk nog steeds een belangrijke rol in de verspreiding van jouw bedrijfsnaam. Drukwerk is in vele varianten mogelijk in de door jouw gewenste uitstraling. Denk daarbij aan Visitekaartjes, flyers, briefpapier, folders, stickers, posters. Maar ook bedrukte verpakking, brochures, boeken of etiketten behoort tot de mogelijkheden.

Bij Reklametotaal Leiden doen wij aan de meest voorkomende druktechniek; offset drukken, ook voor spoed drukwerk. Dit is de traditionele manier van drukken, wat inhoud dat het beeld via een drukvorm en rubberdoek overgebracht wordt op papier. Met deze techniek worden zelfs de kleinste details haarscherp gedrukt en is het mogelijk speciale en luxe afwerkingen toe te passen.

Je vergist je snel in wat er allemaal mogelijk is met drukwerk. Meerdere soorten papier die je van 1/0- tot en met 4/4-kleurig kan laten bedrukken. Reklametotaal Leids Hart Leiden biedt dan ook veel verschillende mogelijkheden aan -bij een oplage vanaf 500 stuks- om jouw bedrijf eruit te laten springen.

Wij weergeven op de website alleen maar wat richtlijnen van wat mogelijk is. Staat er niet tussen wat jij wilt. Geen nood wij maken het waarschijnlijk alsnog, stuur ons gerust een mailtje met specifieke vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven